De Scheper 317
5688 HP Oirschot
Tel.: 0499 - 37 87 70
0492 - 66 13 87
Mobiel: 06 - 42 477 300
info@vanderzandenkozijnen.nl

Wat doen wij

Houtwerk op maat

Kozijnen Van der Zanden is een machinaal timmerbedrijf dat zich richt op hardhouten kozijnen, schuifpuien, deuren en trappen. Bij ons kunt u rekenen op maatwerkproducten. U krijgt bij Van der Zanden dus geen standaardproducten, maar een kozijn, deur of schuifpui in hout die is afgestemd op uw wensen. Wij gebruiken uitsluitend hout en beslag van uitstekende kwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw houtwerk.

 

                                    Merantie

Renovatie

Onze specialiteit is de renovatie van houtwerk in oude woningen, zoals herenhuizen uit de jaren dertig en oude boerderijen uit de negentiende eeuw. Dit vergt natuurlijk de nodige aandacht, want de kwaliteit van het eindresultaat staat of valt met de perfectie van de details. Dat geldt ook voor de maatvoering, omdat oude huizen vaak iets verzakt of ‘scheefgegroeid’ zijn. Daarom meten wij alle houtwerk zelf in, zodat we geen enkel detail van het kozijn of de deur over het hoofd zien.

 

          

Kraal                                            

 

          

Duveljager                                                


Tuindeuren Eindhoven - Houten kozijnen Eindhoven - Raam kozijn Eindhoven - Tuindeuren Mierlo - Houten kozijnen Mierlo - Raam kozijn Mierlo