De Scheper 317
5688 HP Oirschot
Tel.: 0499 - 37 87 70
0492 - 66 13 87
Mobiel: 06 - 42 477 300
Fax: 0499 - 37 82 40
info@vanderzandenkozijnen.nl

Wat doen wij

Houtwerk op maat

Kozijnen Van der Zanden is een machinaal timmerbedrijf dat zich richt op hardhouten kozijnen, schuifpuien, deuren en trappen. Bij ons kunt u rekenen op maatwerkproducten. U krijgt bij Van der Zanden dus geen standaardproducten, maar een kozijn, deur of schuifpui in hout die is afgestemd op uw wensen. Wij gebruiken uitsluitend hout en beslag van uitstekende kwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw houtwerk.

 

                                    Merantie

Renovatie

Onze specialiteit is de renovatie van houtwerk in oude woningen, zoals herenhuizen uit de jaren dertig en oude boerderijen uit de negentiende eeuw. Dit vergt natuurlijk de nodige aandacht, want de kwaliteit van het eindresultaat staat of valt met de perfectie van de details. Dat geldt ook voor de maatvoering, omdat oude huizen vaak iets verzakt of ‘scheefgegroeid’ zijn. Daarom meten wij alle houtwerk zelf in, zodat we geen enkel detail van het kozijn of de deur over het hoofd zien.

 

          

Kraal                                            

 

          

Duveljager                                                


Korte levertijden

De levertijden van onze kozijnen en deuren zijn kort omdat we het gehele proces, van tekening tot afwerking, in eigen hand hebben. Als u een offerte aanvraagt, krijgt u ook een indicatie van de levertijd.
Heeft u haast met uw bestelling, bijvoorbeeld omdat uw voordeur ontzet is en u deze toch graag wilt kunnen afsluiten? Als het moet, kunnen we zelfs binnen 24 uur leveren. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op.

 

Plaatsen van kozijnen

Uw kozijnen kunnen we ook eventueel plaatsen.

 

Glas

Wij doen ook het glas plaatsen en afkitten.

 

 

 

Tuindeuren Eindhoven - Houten kozijnen Eindhoven - Raam kozijn Eindhoven - Tuindeuren Mierlo - Houten kozijnen Mierlo - Raam kozijn Mierlo